Avajaispäivä on vihdoin koittanut! Olet suunnitellut ja rakentanut ravintolaasi kuukausia ja vihdoin kaikki on valmista. Vai onko? Kokosimme muistilistaan asioita, jotka ovat saattaneet jäädä huomioimatta

ULKOALUE JA SISÄÄNKÄYNTI

  • Menuvitriini ja ulkostandi on kunnossa
  • Ulkona on selkeät yhteystiedot ja aukioloajat merkittynä
  • Kokoontumistilan suurin sallittu asiakasmäärä on ilmoitettu sisäänkäynnin luona

SALI

  • Riittävästi naulakkotilaa ja vastuuvapauslauseke narikkaan jätetyistä tavaroista kiinnitetty
  • Terveystarkastajan tarkastustodistus (Oiva-raportti) näkyvällä paikalla
  • Ensiaputarvikkeet hankittu
  • Lihan alkuperästä kertova ilmoitus on näkyvillä
  • Allergeeneistä kertova ilmoitus on näkyvillä

HENKILÖKUNTA

  • Hygienia- ja anniskelupassit on ravintolassa saatavilla.