Avajaispäivä on vihdoin koittanut! Olet suunnitellut ja rakentanut ravintolaasi kuukausia ja vihdoin kaikki on valmista. Vai onko? Kokosimme muistilistaan asioita, jotka ovat saattaneet jäädä huomioimatta
ULKOALUE JA SISÄÄNKÄYNTI
- Menuvitriini ja ulkostandi on kunnossa
- Ulkona on selkeät yhteystiedot ja aukioloajat merkittynä
- Kokoontumistilan suurin sallittu asiakasmäärä on ilmoitettu sisäänkäynnin luona
SALI
- Riittävästi naulakkotilaa ja vastuuvapauslauseke narikkaan jätetyistä tavaroista kiinnitetty
- Terveystarkastajan tarkastustodistus (Oiva-raportti) näkyvällä paikalla
- Ensiaputarvikkeet hankittu
- Lihan alkuperästä kertova ilmoitus on näkyvillä
- Allergeeneistä kertova ilmoitus on näkyvillä
HENKILÖKUNTA
- Hygienia- ja anniskelupassit on ravintolassa saatavilla.